Om mig og min baggrund

Jeg hedder Gitte Liv Jensen. Jeg er terapeut og kvinden bag Livs Univers. Jeg har sammenlagt 19 års uddannelses- og erhvervserfaring som socialrådgiver, certificeret naturterapeut v. Human Education Group, familierådgiver i Viborg Kommune, alkoholbehandler v. Rusmiddelcenter Viborg, voldsfaglig rådgiver/terapeut v. Randers Krisecenter og ambulant rådgivning Sig det til nogen Randers, NADA behandler, kollegial superviser v. Kriminalforsorgen Viborg. Du vil i mødet med mig opleve, at jeg lægger vægt på høj faglighed, fortrolighed, empati, nærvær og indlevelse.

Jeg har specialiseret mig i individuelle samtaler, pårørendesamtaler og og undervise på gruppeforløb for voldsudsatte og pårørende. Jeg holder ligeledes foredrag, så har du et arrangement, hvor du har brug for mine kompetencer, er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg praktiserer schema terapi, kognitiv terapi, narrativ terapi, metallisering, KRAP, naturterapi, kropsterapi, emotionsfokuseret terapi og mindfulness.

Jeg arbejder ud fra en recovery og holistisk orienteret tilgang med fokus på at krop og sind gensigt påvirker hinanden. For at kunne løse dine udfordringer, er vi sammen nødt til at finde ind til den bagvedliggende årsag hertil, så du kan få den forståelse og læring, som ligger heri. Derved blive det muligt for dig at ændre på din adfærd, tilegne dig nye mestringsstrategier, se på dine værdier og opnå en større selvbevidsthed.

Min klinik er beliggende på Sønderholt 29, 9560 Hadsund. Jeg er ligeledes tilknyttet Dina Almindes klinik, Asylgade 1B, 7700 Thisted. Mine holdforløb foregår i lokaler placeret i naturskønne omgivelser midt i Sønderskoven i Bælum nær Hadsund.