Om mig og min baggrund

Jeg hedder Gitte Liv Jensen, og jeg er terapeut og kvinden bag Livs Univers. Med 21 års erfaring med rådgivning og terapi som certificeret naturterapeut v. Human Education Group, familierådgiver i Viborg Kommune, alkoholbehandler v. Rusmiddelcenter Viborg, voldsfaglig rådgiver/terapeut v. Randers Krisecenter og ambulant rådgivning Sig det til nogen Randers, NADA behandler og kollegial superviser v. Kriminalforsorgen Viborg bringer jeg en bred vifte af kompetencer til mine klienter.

Du vil i mødet med mig opleve, at jeg lægger vægt på høj faglighed, fortrolighed, empati, nærvær og indlevelse.

Jeg har specialiseret mig i individuelle samtaler, pårørendesamtaler og afvikler gruppeforløb for voldsudsatte og pårørende. Jeg holder også foredrag og workshops – kontakt mig gerne, hvis du har et arrangement, hvor du har brug for mine kompetencer.

Min terapeutiske tilgang inkluderer schema terapi, kognitiv terapi, narrativ terapi, metallisering, KRAP, naturterapi, kropsterapi, emotionsfokuseret terapi og mindfulness. Jeg arbejder holistisk med fokus på, hvordan krop og sind påvirker hinanden, og hjælper dig med at finde de bagvedliggende årsager til dine udfordringer. Målet er at give dig indsigt og værktøjer til at ændre adfærd, udvikle nye mestringsstrategier og opnå større selvbevidsthed.

Du har mulighed for dag-eller aften terapisessioner, hvor du kan deltage online eller møde op i min klinik, som er beliggende på Sønderholt 29, 9560 Hadsund eller i Den komplementær Klinik i Thisted. Sammen tilrettelægger vi et forløb, der matcher netop dine ønsker og behov.