Terapi

Jeg anvender flere terapeutiske tilgange, der har rødder i narrativ terapi, emotionsfokuseret terapi og kognitiv terapi. Jeg udvælger de metoder, der bedst kan afhjælpe din problemstilling.

Terapi er afgørende for at opløse de følelsesmæssige blokeringer og fastlåste tankemønstre, der kan være forårsaget af lavt selvværd, traumer, afhængighed, stress eller senfølger efter vold. Disse belastningsreaktionerne kan komme til udtryk på forskellige måder, såsom:

  • Konstant bekymring, træthed og mangel på overskud.
  • Svingende humør og vanskeligheder med at opretholde struktur, huske og koncentrere dig.
  • Udfordringer med at være nærværende og følelsesmæssigt engageret.
  • Tendens til selvkritik pga. usikkerhed og tilbageholdenhed med at udtrykke tanker, følelser og behov.
  • Problemer med at sætte grænser af frygt for at miste nogen eller at blive opfattet som egoistisk.
  • Forsøg på at skjule dine følelser og tilstand for omgivelserne ved at sætte en facade op.

Når din problemstilling tager kontrollen over dit liv,

inviteres du til at finde nye måder, at forholde dig til dig selv og dit liv på.

Vi starter derfor med en samtale om din aktuelle situation, og hvordan den påvirker dig mentalt, kropsligt, adfærdsmæssigt og i forhold til dine relationer. Sammen afklarer vi dine mål og ønsker dels for terapien og for de forandringer, du ønsker at skabe i dit liv.

Terapi & kropsafbalancering (Tilbydes kun i min klinik i Hadsund)

Du kan vælge udelukkende at modtage terapi, eller kombinere det med kropsafbalancering for at styrke din kropsbevidsthed og afbalancere din krop. Kropsafbalancering indebærer lette tryk på bl.a. dine medianbaner (kroppens energibaner) og Access bars 32 hovedpunkter. Du har mulighed for at supplere med NADA (øreakupunktur) efter ønske.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan drage bedre egenomsorg og styrke dit selvbillede, kan du finde inspiration ved at klikke her: